Sabtu, 27 September 2014

Women Beautee Secret

Women Beautee Secret dirumus daripada 100% ramuan semulajadi seperti Pueraria Mirifica, kolagen, akar serapat  yang menyimpan 1001 khasiat untuk kesihatan dalaman kaum wanita. Women Beautee Secret bukan sahaja dapat membentuk payudara yang lebih besar, anjal dan tegang, malah mampu menyerlahkan keanggunan dan keremajaan kaum wanita dari dalam. Mask payudara diberikan percuma.
Kandungan: 30 biji

HARGA PROMOSI : RM79.00

Khasiat Women Beautee Secret

 •          Dihasilkan daripada 100% herba dan ramuan semulajadi
 •          Membesarkan saiz payudara
 •          Menjadikan bahagian payudara lebih tegang dan anjal
 •          Memelihara kesihatan dalaman kaum wanita
 •          Mengatasi masalah kulit seperti jerawat serta kesan penuaan
 •          Membantu mengetatkan lagi otot faraj
 •          Membantu merawat masalah keputihan, senggugut serta kitaran haid yang tidak teratur
 •          Membantu mengawal berat badan
 •          Memberikan kesan positif terhadap rambut dan kuku
 •          Mengatasi kelesuan tubuh badan
 •          Melindungi tubuh badan daripada jangkitan penyakit
 •          Membantu mengurangkan risiko serangan kanser payudara
 •          Meningkatkan tahap hormon estrogen bagi kaum wanita
 •          Mengatasi masalah lemah tenaga seksual bagi para isteri
 •          Membantu memulihkan hubungan seksual suami dan isteri
 •          Menyerlahkan keanggunan dan keremajaan dari dalam

Kandungan Women Beautee Secret

Muira Puama (Liriosma Ovata): Tumbuhan ini digunakan secara tradisional oleh penduduk Amazon bagi meningkatkan tahap hormon estrogen bagi kaum wanita seterusnya membantu mencegah masalah lemah tenaga batin dan masalah kesuburan. Di samping itu, Muira Puama juga mampu membantu anda meredakan tekanan selain berupaya merawat penyakit sendi serta masalah kitaran haid yang tidak stabil.
Pueraria Mirifica: Pueraria Mirifica terkenal dengan keupayaannya untuk menganjal dan membesarkan saiz payudara di samping membantutkan pertumbuhan sel kanser bagi pengidap kanser payudara. Phytoestrogen yang terkandung dalam Pueraria Mirifica mampu mengatasi osteoporosis dan simptom-simptom menopaus. Selain itu, ia juga berupaya memelihara keremajaan kulit, membentuk tubuh badan yang langsing, meningkatkan tahap tenaga, memulihkan kesakitan pada bahagian rahim serta membantu mengatasi masalah keputihan.
Pueraria Lobata: Pueraria Lobata sering digunakan dalam perubatan tradisional di China dan Jepun sejak beribu-ribu tahun untuk mengatasi pelbagai jenis masalah kesihatan. Herba ini mengandungi flavonoid yang bertindak melancarkan peredaran darah dalam tubuh sekaligus menggalakkan fungsi organ di samping nutrien isoflavon yang bersifat antioksidan serta mampu melambatkan proses penuaan dan mengurangkan risiko serangan kanser payudara.
Akar Serapat: Akar serapat berupaya memperbaiki dan menegangkan tisu faraj selain membantu menghalus serta mencantikkan kulit. Ia juga membantu mengukuhkan otot dan sendi, di samping mengatasi kekejangan otot rahim dan kelesuan ketika haid. Herba ini mampu melancarkan peredaran darah bagi meningkatkan kadar oksigen sekaligus meningkatkan fungsi organ dan tahap kesihatan dalaman kaum wanita.
Kolagen:Kolagen merupakan struktur protein utama yang kaya dengan khasiat untuk kesihatan luaran dan dalaman. Ia mengandungi asid amino yang mampu membina dan mengekalkan tisu yang sihat, menyeimbangkan kandungan protein dalam badan serta mengekalkan kelembapan dan kehalusan kulit. Kolagen juga bersifat antioksidan dan berupaya memelihara keanjalan dan keremajaan kulit di samping mempercepatkan proses pemulihan luka pada kulit. Selain itu, kolagen juga mampu menggalakkan pembakaran lemak, memelihara sel-sel tubuh serta meningkatkan tahap metabolisme sekaligus membantu mengawal berat badan.
Vitamin C: Vitamin C berupaya memperbaiki tekstur kulit seterusnya memelihara kelembapan dan kehalusannya. Ia juga dapat membantu menggalakkan penghasilan kolagen bagi membantu menganjal dan menegangkan kulit serta menjadikan kulit tampak lebih bermaya. Vitamin C juga berkesan untuk melindungi kulit daripada kerosakan akibat sinaran UV serta radikal bebas berpunca daripada pendedahan terhadap cahaya matahari mahupun pencemaran sekaligus membantu menentang proses penuaan kulit.
Glutathione: Glutathione atau gluta terdiri daripada 3 jenis asid amino iaitu cystein, gliserin dan glutamic yang tinggi kandungan antioksidan bagi menyingkirkan toksin dan radikal bebas seterusnya mencegah kerosakan sel, di samping berupaya meningkatkan kehalusan dan kecerahan kulit, mengatasi masalah seperti kulit bersisik, kering dan luka. Gluta juga berupaya meningkatkan sistem imunisasi, mengurangkan risiko serangan kanser dan melambatkan proses penuaan kulit.

Cara Penggunaan Women Beautee Secret

 1.      Ambil 1 biji kapsul Women Beautee Secret setiap kali selepas sarapan pagi dan selepas makan malam.
 2.      Tidak sesuai untuk ibu hamil dan yang menyusukan bayi.
 3.      Jauhkan daripada kanak-kanak.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan