Sabtu, 28 Jun 2014

BABIES BLINKS

Set Babies Blinks dilengkapi dengan Glutacoll Soap, Whitening Blink Serum, Antibiotik Day Cream dan Magic Night Cream khusus untuk meningkatkan kecerahan kulit serta menyingkirkan cela seperti kedutan, jerawat dan parut seterusnya menyerlahkan keremajaan dan kejelitaan wajah anda secara semulajadi.


HARGA PASARAN: RM85.00
HARGA CUN DEHEART: RM70.00


KEBAIKAN BABIES BLINKS

 •          Membantu memelihara kelembapan kulit
 •          Meningkatkan kehalusan dan kelembutan kulit wajah
 •          Meningkatkan kecerahan kulit
 •          Mengatasi masalah tona kulit yang tidak sekata
 •          Mengecilkan liang pori
 •          Menghapuskan bintik-bintik hitam
 •          Menyingkir sel kulit mati
 •          Mencegah penghasilan jerawat
 •          Mengurangkan kesan parut, kedutan dan garis-garis halus
 •          Mengatasi masalah kulit kusam, berminyak dan berjeragat
 •          Melindungi kulit daripada kerosakan akibat pancaran radiasi ultraungu (UV)

KANDUNGAN BABIES BLINKS

Susu: Susu kaya dengan kalsium yang membantu menggalakkan pertumbuhan sel kulit yang sihat, mengurangkan risiko serangan kanser serta mengekalkan kehalusan dan kelembapan kulit. Susu turut berupaya memperbaiki tona kulit agar lebih sekata, mengecilkan liang pori, mempercepatkan pemulihan luka, menyingkir sel kulit mati di samping membantu mengurangkan kesan alahan, kedutan dan garis-garis halus seterusnya menyerlahkan kejelitaan kulit.
Madu: Madu merupakan manisan yang dihasilkan oleh lebah menggunakan nectar bunga yang tinggi kandungan antioksidan. Selain membantu meningkatkan sistem imunisasi bagi mencegah jangkitan penyakit, ia juga berfungsi memelihara kehalusan dan kelembutan kulit serta menghasilkan tona wajah yang sekata. Madu juga mampu menggalakkan pemulihan luka dan memudarkan parut di samping membantu masalah kulit.
Glutathione: Glutathione atau Gluta terdiri daripada 3 jenis asid amino iaitu cystein, glycerin dan glutamic yang tinggi kandungan antioksidan bagi menyingkirkan toksin dan radikal bebas seterusnya mencegah kerosakan sel, di samping berupaya meningkatkan kehalusan dan kecerahan kulit, mengatasi masalah seperti kulit bersisik, kering dan luka. Gluta juga berupaya meningkatkan sistem imunisasi, mengurangkan risiko serangan kanser dan melambatkan proses penuaan kulit.
Tomato: Tomato mampu mengecilkan liang pori, menghapuskan bintik-bintik hitam, mengawal penghasilan minyak pada permukaan kulit seterusnya membantu mengekang pertumbuhan jerawat di samping mengatasi masalah kulit kusam dan melindungi kulit daripada kerosakan akibat pancaran radiasi ultraungu (UV).

CARA PENGGUNAAN BABIES BLINKS

Siang:
 1.      Cuci muka dengan Glutacoll Soap.
 2.      Setelah wajah dilap kering, sapu dan ratakan Whitening Blink Serum pada seluruh muka sehingga ia meresap ke dalam kulit.
 3.      Sapukan Antibiotik Day Cream pada muka dan leher.
Malam:
 1.      Cuci muka dengan Glutacoll Soap.
 2.      Setelah wajah dilap kering, sapu dan ratakan Whitening Blink Serum pada seluruh muka sehingga ia meresap ke dalam kulit.
 3.      Sapukan magic Night Cream pada muka dan leher.
 4.      Gunakan setiap malam sebelum tidur.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan